26.3.13

4Friend


Assalamualaikum ;) hihi , dah lama dah kan anah tak update blogger kan , ok skg nie anah sibuk sgt dah takda masa dah nak main main mcm dulu dulu dah mklum la tahun nie SPM kayy SPM :( sumpah tak sanggup , Ok nvm lah kan today anah nak cter pasal Friendship anah , ohh ! ckp pasal friendship betul ke dia friendship anah ?

Time sekolah rendah dulu anah ada 4 bestfriend kay A.K.A 4F , haaaa ! Sumpah rindu time sekolah dulu dulu . Walaupun time sekolah rendah dulu takda la HOT kami nie , pelajar biasa je mklum laa masa sekolah rendah dulu takda org nak kwn dgn kami nie , ok tacim kay tacim :'O . Dan skg Alhamdulilah kami dah besar , semua sibuk . Time sekolah rendah dulu yg paling aku rapat skli dlm 4F nie Nor Elisha bt Yaani , serius rindu dia ! hmmmmm , Dlm 4F dia sorg je sekolah lain kire berpisah laa dari kami 3 org nie .

Walaupun sekolah lain lain , kami dah janji tetap kawan sampai bile bile haaa , now ! dekat sekolah menengah yg stil aku rapat lagi dgn Wan Nurul Syarina , fuhhhh ! panjang kan nme dia , kami sekolah sama tp kelas lain lain yela ina nie ambik kelas sc aku pulak ambik kelas perdagangan . Erkkkk! penim aku dgn aliran perdagangan tuu . So skg anah nk cte pasal kwn baik anah yg cantik lagi berseri nie :)



Nor Elisha bt Yaani .

Haaaaaaaaa , cantik kan dia ? Mesti laa cantik dia , tgk kawan sape , hihi xD Ok anah nk cte sikit pasal budak cantik nie , nie laa elisha tp sng panggil esha je kay , esha nie paling anah rapat skli , time sekolah rendah dulu Si Esha nie selalu kena buli dgn budak laki yg bernama tutt tut , hihi , secret kay ! Aku tahu budak tu selalu buli esha nie bukan ape dah berkenan dkt esha nie sbnrnye tp mklum laa time tu budak budak lagi kan . Esha nie baik sgt sgt dan teramat baik , dia tk pernah lupa kwn , walaupun kdg-2 tu dia lupa jugak dkt aku , kay anah merajuk dgn esha 5 minit , hihi . That only about Nor Elisha bt Yaani , anah nk mintk maaf dkt esha klu anah tk boleh jadi sahabat yg baik untuk esha :') iloveyou .




                                                         Wan Nurul Syarina bt Ton Ismail .

Fuyooooo ! panjang kan nama dia ;) Ok , yg cute nie nama dia paling panjang dlm 4F haaa , nama panjang tp dia nie pendek jee , hihi . So , skg nie ina la yg paling aku rapat sbb dia satu sekolah dgn aku , sng nk jumpa dia nie kankankan , yg sweet sgt kami nie , klu aku nangis dia mesti nangis jugakk , haha . Alahai ina nieee , tp dia nie kan cool je org nye tp dia nie kdg-2 klu dia badmood haa , klah harimau taw , garang ! :p tp serius dia baik sgt sgt , dia nie mcm Si Esha tu jugakk :) ok iloveyou ina .



                          

Nur Akmaliah bt Alias .

Haaaaaaaaaa , ini ini dan ini , Nur Akmaliah binti Alias tp aku lagi senang panggil akma jee , akma nie kan suka sgt dekat binatang serius aku ckp , nak nak kucing fuhhh , klu kucing dia dah mati dia menangis 5 hari 5 malam pun tak habis lagii , tak banyk aku nk cte pasal Si Akma dia skg dah form 5 tp perangai dia stil mcm budak budak lagi , hihi . Ok aku sayang mu akma :)

Tu saja anah nk cte pasal my bestfriend time sekolah rendah dulu and anah harap kita kawan sampai ke Jannah , Aminnn ! :) anah sayang korunk sgt sgt , jgn lupa anah kay kita dah janji nk jadi kawan sampai bila bila dah kan .


1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Hai comel . Hai handsome jom komen kat sini